TVŮRCE FILMU ZÁSAH V PRAVOU CHVÍLI - ROBERT ASHER

Logo 8

ROBERT ASHER nar. Londýn, England, UK

ROBERT ASHER

nar. Londýn, England, UK

Režijní filmografie

1968  Champions, The (TV seriál) 

 Strange Report (TV seriál) 

1967  Prisoner, The (TV seriál) 

1966  Baron, The (TV seriál) 

 Press for Time 

1965  Early Bird, The 

 Intelligence Men, The  

1963  Zásah v pravou chvíli 

1962  Na obchůzce 

 Saint, The (TV seriál) 

 She'll Have to Go 

1961  Avengers, The (TV seriál) 

1960  Buldočí plémě 

 Make Mine Mink 

1959  Follow a Star 

Vytvořeno 21.10.2011 9:39:24 | přečteno 2218x | kino
load